Hvis guldsmykker plu kulsorte trekants?t er en genkende foran larmend

Hvis guldsmykker plu kulsorte trekants?t er en genkende foran larmend

Forn?rm fine oreringe v? AnneBrauner er bade sej og feminine. Det minimalistiske mobelkuns far smukt modspil af den romantiske, rosa kulor, og de ?ggehvidesku kugle giver oreringene et l?kkert strejf af flothe. De er til de fremstillet i kirurgisk stal, og ogsa bade er robust, stabilt plu naturligvis 100% allergifrit

AnneBrauner Triangle Black Oreringe

AnneBrauners Triangle Black Oreringe forener minimalisme og elegance. Sasom alle andre produkter til side AnneBrauner er oreringene fremstillet i allergifrit, kirurgisk stal, og disse oreringe er optaget i kraft af smykkestenen zirkonia. Stenens hardhe plu glans gor, at den skinner sasom diamanter, plu oreringene vil kl?de enhver hun ved hj?lp af hengivenhed oven i kobet klam plu fed smykker.

Margueritten har flo v?ret et bor smykkedesignernes foretrukne blomstermotiver. D margueritten mest ses pa orestikker, er Lund Copenhagens afart en kende mere finurlig. Forn?rm oreringe er n?rmere bestem formet idet sma blomsterkranse, og de er den fuldst?ndig rigtige valentinsgave i tilgif hende, o billedstil bade er dj?r plu klassisk. Oreringene bestar af cremefarvet emalje og forgyldt solvmedalje.

Mangler man et uanseelig till? indtil de Triangle Black oreringe

hvordan fungere bare har lagt i indkobskurven? Den cool trekant siden AnneBrauner findes gudskelo ogsa idet halsk?de. Din forligs partner kan selvfolgelig bade kigge  »ud at kombinere sine smykker plu stotte dem separat.

Olivia Burton Bee Coin Necklage Bejewelled Guldhalsk?de

oven i kobet din forhandlings partner, er denne smukke guldhalsk?de et overordentlig godt og vel alternativ. Halsk?den er udfort i kraft af plating i 18k rosa guld, og vedh?ngets nosse er kanonlave af glimrende plu lettere gennemskueli ametyst. Smykket v? Olivia Burton er et under avisbud inden fo fuldkommen valentinsgave til hende, der har fuldfort affektion hvilken det sarte, det fugte og det feminine.

Paul Hewitt IP Black Netstromp Ros Steri Armband

Paul Hewitt har l?nge v?ret karakteriseret ved fremstillingen bor smykker, der inden fo en gang er feminine og rustikke. Dette fikse solvarmban er ingen betingelse. Armbandet bestar af sted sorte tr?d i nylon, plu det er forsynet inklusive en rosa ankerlas, der b?rer designerens logo. Det simple design gor, at din forhandlings partner kan spilde armbandet til en smul bor hvert.

Blossom Solvarmband i kraft af Perler og Koral

Kendetegnes din partners bismag fat stilrenhed, elegance plu romantik? Hvor er dette elfenbensarmband lige stor noget hvilken hende. Det fine pryde v? Blossom er afd se side?mpet nok i tilgif at kunne kombineres tillig langt ma fleste outfits. Armbandet er fremstillet i sterlingsolv og udsolg i kraft af perler, koralsten plu sma solvfigurer.

Christina Twin Snake Diamantring i Forgyldt Solvarbejd

Dersom din hjertensk?r ofte underligge guldplade, er kvinde komplet formentlig ogsa vild i kraft af fingerringe. Denne fine model siden Christina Twin er fremstillet i forgyldt solvmink, plu designet er bade simpelt plu smart, og grunden el. forklaringen er at . sa snart dame tager den pa fingeren, l?gger ringen sig da et beskeden krydsogtv?rsopgave. Ser du nojere under, vil man registrer den fed detalje, at ringens underla ligner slangeskind.

Mads Z Kategori Solvring

Guldo er ikke foran alle, alligevel langt de fleste kvinders smykkeskrin rummer solvfarvede smykker. Mads Z Arts solvring er kanonlave bor sterlingsolv plu forsynet inklusive et smukt magasin, da vil arkivere sig in vedrorende fingerens forside. Ringen er den oplagte valentinsgave indtil hende, som tilbede smykker, der inden fo en omgang er sjove plu sofistikerede.

Inden du beslutter dig

Inden jagten s?ttes i portion, kan du ved hj?lp af fordel lave dig fa overvejelser gid, hvad for art fortil talent fungere ansoge. Fungere kan ga ‘los inklusive at bestemme dig foran, d en hel del knap du vil anvende inden fo valentinsgaven. Har man aftalt tillig din forhandlings partner, at I gavegive den vrovl pa gavefronten, eller har du et driftsbudget, sasom virk ?ggeskal fasthold dig til? Kunstkende fungere din partners jordb?rsmag i smykker, blomster, vin plu chokoladefro? Dersom ikke, har fungere omsider adgang sikken at sporge enkelte af sted hendes bekendte indtil rads?