Hurda kanner til mi forsavitt centrum ex vill ha i retur ja

Hurda kanner til mi forsavitt centrum ex vill ha i retur ja

Nedom har vi utvecklat vilken fakta sasom traffas in sam dess syfte

Var billigaste frakt kostar 30 DKK inkl. Moms med DAO mot paketbutik (bestaller du nagon befinna sasom inte kan placerad inom DAO:s tillatna paketstorlekar befinner si saken da billigaste leveransen 35 DKK inkl moms tillsamman PostNord alternativt GLS at paketbutik).

Bestallningar levereras tillsamman PostNord, DAO eller GLS mo onskad leveransadress. Dina leveransalternativ kommer att visas mirake bestallningen/betalningen.Om ni tillat ledig frakt skickas ditt paket med DAO eller PostNord mot narmaste paketbutik.vanligt kommer din order att behandlas samt skickas likadan dag sasom betalningen tas emot. Fraktbolagets leveranstid tillkommer i efterhand (vanligtvis 1-4 arbetsdagar).OBS: forsavitt e forpacknin ick hamtas ut och det senare visar sig att du/kunden inneha angrat kopet debiteras returfrakten.

Latta: darfor at veta tillhandahalla Klarnas betalningsmetoder kan vi folja att overfora dina personuppgifter i form fran kontakt- och bestallningsuppgifter mot Latta, odl att Klarna kan avgora om ni kvalificerar dig forut deras betalningsmetoder och darfor att skraddarsy dessa betalningsmetoder till dig. Dina overforda personuppgifter kommer att behandlas enligt Klarnas eget dataskyddsmeddelande.

Nar n handla av var sho erbjuder vi mojligheten att du, postum att kopet ager genomforts, kan producera ytterligare inkop mot din befintliga bestallning. Du far emedan nagon fars orderbekraftelse med den totala uppdaterade ordern. Det har alternativet ar tillgangligt tills tillaggsknappen inte langre befinner sig klickbar.

IntroduktionNar ni besoker var webbplats traffas nagon langa vagledning ifall de samt din bruk fran webbplatsen, som anvands darfor att bland ovrigt kika hurdan otaliga gast vi ager kungen var webbplats, dartill vilka sidor som vacker mest observan i vilka perioder och fran vilka geografiska platser vi inneha flest gas. Ifall ni inte vill att vagledning amna skockas in bor n uts dan analyscookies.

SmakakorWebbplatsen anvander « cookies », vilket befinner sig nagon textfil sasom sparas gallande din dator, surfplatta eller rorlig ino foresats att kanna igen din avdelning samt komma ihag dina installningar, ocksa forratta statistik sam styr in innehallet inom efterhand. Cookies kan ick innefatta skadliga filer sasom t.ex virus alternativt ovrigt. Det befinner sig genomforbar att forinta alternativt stoppa cookies. Flyga instruktionerna arme.

Individuell informationPersonuppgifter befinner sig all slags information saso kan hanforas mo en person. Nar ni anvander var webbplats samlar vi in samt behandlar ett langa bruten denna underrattelse. Detsamm ifall ni anvander/gor foljande: Nyhetsbrev, webbshopforsaljning (kop), deltar ino tavlingar, anvandarregistrering, eller anmaler de till erbjudanden.

Detta gors igenom att valja ‘bilaga’ villi kvittosidan

Vi samlar sam bearbetar vanligtvis harnast typer fran upplysning: e unikt ID, teknisk upplysning forsavit din dator, surfplatta eller telefon, din IP-adress, geografisk https://kissbrides.com/sv/jswipe-recension/ lage (territorium sam stadsomrade) sam vilka sidor ni klickar pa. Detta ske enkom odl lange du befinner sig kungen var webbsid.

KommentarerNar besokare skriver kommentarer gallande webbplatsen samlar vi in uppgifte sasom visas i kommentarsformularet samt din IP-adress sam webblasarinformation darfor at losa spam.

KontaktformularNar du anvander vara val sta inlamning utav kontaktformular pa webbplatsen lagras dessa samt skickas mo vart e-postsystem odl att vi kan genmale villig dina fragor. Kontaktformularen anvands ej forut marknadsforing, rapporter mot nyhetsbrev alternativt dylik inte me att ni lust det har. Dina varden kommer inte att vidarebefordras utstott MicMic forsavit do icke befinner si relevanta for amnet samt age ditt fulla godkannande.

kontoI saken dar utstrackning ni skanker uttryckligt bifall till detta och solo anger uppgifterna behandlas dessutom foln, telefonnummer, e-post, adress, betalningsuppgifter sam annan information ni valjer att ange. Detta kommer generellt att vara inom anknytning tillsammans att ni skapar en inloggning alternativt i forbindelse med ett kop.

AnalysverktygFor att framfora oss saken dar basta insikten sam jamforelsen fran uppgifte stav var webbplats anvander vi darnast analysverktyg, saso ar baserade villi ovannamn anonyma data: Facebook Pixel, Google stund Manager, Google Analytics.