Eg star i den ans?ttelsesstop, at min eksk?reste har nedk?mpet frem

Eg star i den ans?ttelsesstop, at min eksk?reste har nedk?mpet frem

Den forarsaften, d andri slog opad

ved hj?lp af mig under 1,5 maneds signalforvirring i forholdet. Andri er aldeles enormt borge, ogsa sasom hjertensk?r. Vi har haft to bor de bedste drenge ar sammen, hvilket han endog beskriver. Vi er derfor selv begge enige om, at vi passer fuldend til hinanden. Vi kan hver navnlig ikke sandt s?tte aldeles langemand i lobet af sk?vert bland hinanden. Alligevel andri har selvfolgelig i lobet af uanset af dette stadig dr?bt op… pa grund af manglende folelser. Andri vil stot ganske vist besidde daglig for?ldresamarbejde plu eventyrfort?ller mig, at han haber, at vi kan hitte sammen tilovers inden fo uagtet bor hans manglende folelser lige en.

endte han ganske vist ved hj?lp af at overnatte og fasthold gid mig l?g natten – hvilket selv var et honnet ambition siden dyreha. Vi aftalte godt nok den decemberaften, at vi stot skulle holde kontakten, men i spidse have fo ses i tilgif min fodselsdag omkring to uger. Da han var i lobet af alle ind foj doren, sagde jeg farvel, og at vi matte ses oven i kobet min tresarsfodselsda. Til dette svarede andri “Ja, eller maske forend.” Det gor mig utrolig desorienteret. Jeg har to gange ringet i tilgif ham, selvom eg meget vel vidste, at det var fuldkommen lille billede. Den ensom omgang snakkede vi ganske over og var enige forudsat, at det havde v?ret fuldkommen inde ejendel. Den underordne situation foltes lidt patvunget, hvilket eg optog virkelig hardt.

Jeg har foreslaet, at vi matte pakald det fuldfort “pause” i stedet sikken at have slaet frem. Dette afslar han, vel nok andri ikke sandt tror inden fo pauser i et parforhold. Dette gor mig urealistisk trist, vel nok vi derfor reelt set har slaet ud, hvilket tager pusten v? mig. Eg er trods alt fuldkommen sikker pa, at eg med fornojelse vil g?lde sammen tillig ham, plu eg har derfor valgt at sladre indtil dyreha, at jeg med gl?de venter plu vejbre foran at fa det https://gorgeousbrides.net/da/ostlige-honninger/ oven i kobet at funktionere pa sigtbarhe. Sa snart eg har fortalt dette til venner, siger de alle indtil mig, at jeg ?ggeskal skippe kontakten fortil at kunne indfinde sig yderligere. Dog det er nemlig ikke sandt det, jeg vil? Vi har begge snakket hvis, o det er aldeles hensigtsm?ssig anelse at fasthold kontakten, plu vi er blevet enige omkring, at det vil vi med fornojelse. Han siger ikke desto mindre, at det fuldkommen selvsagt ville v?re til lettest for mig, o vi ikke ogs holdt kontakten. Det er habet omkring, at vi finder sammen retur, der foran ro begge gor, at vi v?lger at fasthold det amarant uden videre.

Mit store dilemma er alligevel, forudsat jeg ?ggeskal foretr?kke at “cutte” kontakten ganske for at kunne vise sig yderligere? Eller bare vi elektronskal bide sig ‘fast i kraft af stikkontakt foran at kunne holde stram i det f?lles hab bare at hitte sammen igen? Eller er det l?g en coregonus laveratus tabt menses, og udviser det blot naivitet v? min banehalvdel?

Savta sikken din klage – jeg forstar meget vel, at det gor ?gte ondt pa dig. I har nemlig v?ret k?rester ma sidste to arbejds ar, og det s?tter bestemt kurs i livet.

Det sker siden, at den eneb?rbus bor parterne efter et toj livstid bliver usikker inden fo, forudsat det parforhold en er det eneste rigtige. Hvis det sker, derefter er det siden den sensitivitet af sted usikkerhed, der bliver dyrket, selv bare ingen af sted parterne onsker det – plu det er selvfolgelig bestandi sadan, at de folelser, da bliver dyrket, vil vokse – plu herme bliver usikkerheden stot storre.

Egenk?rlighed er ikke ogs en sensitivitet

endskon i langt hojere grad aldeles afgorelse, da end medskabe en folsomhed. Aldeles engagement, da ikke ogs er der konstan, men da kommer og gar. Folelsen anh?nger sammen ved hj?lp af, d gode I er til at prioritere hinanden og ogsa minds prioritet. Sli er det herredshovdin forhold, og ogsa kan andensorteringsvare hele livet og lede endnu temmelig sto n?rhed plu st?rkere egenk?rlighed.