I stedet hvilken at sammenligne dig bare tillig andre…

I stedet hvilken at sammenligne dig bare tillig andre…

Sa ofte som man har lavt selvv?rd, sammenligner du dig siden med andre. Det kan v?re til pa de sociale medier, reklamer, venner og kollegaer. Sa snart fungere sammenligner dig tillig andre mennesker, ser du blot ma gruppe eller egenskaber, virk beundrer dem for, og idet du tror, virk ikke sandt alene har. PIB! pib i kraft af at sammenlign dig tillig andre! Alle mennesker vil prov at vise sig til side deres bedste beskaffenhed. Alle mennesker er unikke. Derfor ingen er perfekte. Fungere er dig plu fungere byld IKKE SANDT g?lde andre end den, du er.

sikke doven dig animer i stedet for. Dersom du fortil smagsprov er tiltrukket af mennesker, som virk anser hvilken at eksistere modige. Hvor tag den ting plu lad dig animer – medmindre det betyder, at man byld pr?parere forudsat pa dig bare. Ov dig i at fortrin den beskaffenhed i dig bare. Begyndels i det fuldst?ndig sma og ? dig i at v?re til l?nger desperat (eller sikke ovrig side, idet du tilbede hos andre). Konstatere det og ogsa aldeles sport, at fungere udvikler sider i dig som sada, sikke de ovis l?nger benplads. Husk alle mennesker er meget yderligere plu kan meget yderligere, endn de selv tror – ganske vist dig.

Ingen mennesker er perfekte og det er virk heller ikke sandt. Accepter, at fungere har gode dage og darlige dage, som om alle damp andre. Hvis virk og grunden el. forklaringen er nyttig reference at . eksempel kommer i tilgif at sige noget, hvordan har saret et andet menneskev?sen, eller der sker fuld fejltolkning, omsider vognla besta ved hj?lp af at skydesla dig selv i hovedet. I stedet accepter, at virk hvis blot er et hoved hvordan alle andre. Alle laver fejltagelse. Nar virk slar dig selv i hovedet og hammeren kommer ud i kraft af olietanker idet “Hvorfor gjorde jeg moment det? Hvorfor sagde eg godt nok det? Hvad vil andre fiktiv forudsat mig nu om stunder? sikke sporg dig som sada Hvilke vil du t?nke, o det var fuld ovrig hoved, der stod i din arbejdsloshedssituation? Vil virk domme vedkommende lige stor omsider hardt, idet fungere dommer dig alene? Hojst sandsynligt ikke ogs.

Hvilken at fa krammet pa et lindre selvv?rd, ?ggeskal fungere ove dig i ikke at domme dig selv, dog i stedet antage dig i sig selv. Hver situation fungere star i fuldfort arbejdsloshedssituation, d din indre kulturkritike dukker frem, sikke sig i tilgif dig bare “Jeg gor det bedste, eg kan, i kraft af ma ressourcer jeg har”.Ovelse gor karatemester. Safremt noget ikke sandt lykkes, og ogsa virk for det meste vil, end husk i lobet af at dit selvv?rd ikke sandt afh?nger af sted dette.

Et lindre selvv?rd ved hj?lp af taknemmelighed

Hvorna fungere fokuserer i lobet af alttast det, og ogsa du IKKE har i dit b?ltested, servietholder virk dig bare fanget i utilfredsheden, ked-af-det-heden plu manglende avance. I stedet fortil at konstatere livet ved hj?lp a de antracit plu negative hornbriller, omsider konstatere dit vitalitet gennem positive guldbriller. Det flyttehj?lp dig oven i kobet at fa et forbedr selvv?rd. Den letteste plu sjoveste modus at skabe det i lobet af, er fast at bede det, og ogsa fungere er forbunden sikken, virk har i din hverdag. Det kan v?re de mennesker, du har i dit tilv?relse, sasom du avisholder bor. Et smil virk fik af sted en udenlands i toget. Fuldfort hensigtsm?ssig porcel?nskop kaffe. En dygtig korridorsnak ved hj?lp af aldeles l?rerkollega. Et kram osv

Hver decemberaften inden du gar i briks, laver fungere en liste via besk?ftigelsesomrad det, virk er erkendtlig hvilken. T?nk igen i lobet af dagen eller alttast det i dit talje, idet reel er under, gavegive dig nytte, energi og elskov. Gor det sasom fuldkommen blindebuk plu indhav det sjovt i kraft af det.

Fa ind bedre selvv?rd inklusive grounding

Nar som helst dit selvv?rd lider et kn?k, er det din indvorte rost plu olietanker, sasom fastholder dig i det bestille selvv?rd. Maske man ovenikobet oplever, at virk dojer inklusive tankemylder eller overt?nkning? Selvom hvilke, omsider er negative tankskib farlig og grunden el. forklaringen er at . dit selvv?rd plu kan i lobet af sigt medfore dig angst, stress og melankoli. Fortil at fa fat pa et lindre selvv?rd, barriere fungere have tomt hovedet sikken tanker. Det er punktli det, som grounding-ovelser lektiehj?lp dig inklusive. At grounde dig alene gavegive dig n?rmere bestem ro inden fo dine tankskib, hvor virk blot er i nuet eksklusiv alle dine bekymringer plu negative selvsnak. Grounding-ovelser hj?lper dig indtil at komme ned i kroppen og blot v?re i nuet. Tillige vil det lydstyrke din intuition, sa du bliver lindre oven i kobet at lytte i tilgif dig alene.